Massagepraktijk Natural Sense

Voor een heerlijke ontspannings massage of een klachtgerichte massage, stoelmassage op het werk of in de klas

GESLOTEN VANAF 15 JULI TOT MEDIO NOVEMBER ivm herstel hernia
 

Stoelmassage

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage van ongeveer 20 minuten. Deze massage is te voorkoming van klachten o.a. r.s.i. pijnlijke rug, nek en schouders. De stoelmassage verbetert de gezondheid van de medewerkers en motiveert hen waardoor de productiviteit omhoog gaat. De medewerkers worden zich meer beust van hun lichaam en werkhouding wat klachten voorkomt. Een stoelmassage is kostenbesparend doordat er preventief aan gezondheidsbevordering wordt gewerkt.


De stoelmassage draagt bij aan de gezondheid/welzijn van de medewerkers en de organisatie. Uit onderzoek (bron ArboNet) is gebleken dat één dag ziek zijn € 250,00 kost. Een stoelmassage is kostenbesparend.

Effecten:
• werkt preventief / minder ziekteverzuim
• verlaagt werkstress
• energieker, beter ontspannen
• positieve sfeer op het werk
• fiscaal aftrekbaar

Wanneer de stoelmassage onderdeel zijn van het Arboplan en daar ook deel vanuit maken, zijn de kosten fiscaal aftrekbaar van de loonbelasting. De in rekening gebrachte BTW kan in mindering worden gebracht op de omzetbelasting. Daar zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Zie www.belastingdienst.nl

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Stoelmassage kan ook gegeven worden op een personeelsfeest, verjaardag, beurs of verzin het maar! Ik sta open voor alle mogelijkheden!!


massage op het werk
ontspanning op t werk in 20 minuten
stoelmassage tegen ziekteverzuim