Massagepraktijk Natural Sense

Voor een heerlijke ontspannings massage of een klachtgerichte massage, stoelmassage op het werk of in de klas

GESLOTEN VANAF 15 JULI TOT MEDIO NOVEMBER ivm herstel hernia
 

Even Voorstellen


Mijn naam is Manja Kruijt.


Masseren heeft altijd mijn passie gehad totdat ik in 2014 uiteindelijk de stap heb genomen om totaal iets anders te gaan doen, nadat ik ruim 20 jaar op kantoor heb gewerkt. In de zomer van 2014 heb ik een cursus leren masseren gedaan en ik ontdekte dat masseren echt iets voor mij is. Na deze cursus heb ik de opleiding  tot Allround Masseur gevolgd bij Mood Massage en opleidingen  met diverse specialisaties. Nu de stap gezet met deze praktijk aan huis. En opdrachten op locatie.


Waarom een afspraak maken bij Natural Sense?

Omdat ik garant sta voor een professionele behandeling of het nu gaat om een ontspanningsmassage of klachtgericht, bij mij verlaat je de praktijk met nieuwe energie. Regelmatig volg ik cursussen om nieuwe technieken te leren dan wel mijn techniek op peil te houden.


Bij de eerste afspraak dien je er rekening mee te houden dat er ongeveer een kwartier afgaat voor een kort gesprek ook wel intake. Op deze manier kan je aangeven wat je wensen dan wel klachten zijn en waar ik rekening mee moet houden. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.


Bij een eerste afspraak € 5,00 korting!


In een aantal gevallen is helaas geen massage mogelijk; namelijk bij;

- Koorts

- Infectieziekten griep, verkoudheid

- Bij gebruik van antibiotica en bloedverdunners

  (tenzij goedkeuring van behandelend arts)

- Extreme vermoeidheid of uitputting.

- Besmettelijke huidaandoeningen


Bij ontstekingen, acuut trauma of vaataandoeningen wordt betreffende plek niet behandeld. Voor verdere informatie kan je mij altijd bellen of een bericht sturen om de mogelijkheden te bespreken.


Massagepraktijk Natural Sense is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel door het verzwijgen van medische informatie oa medicijngebruik, zwangerschap en blessures.

Persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Annuleren van een afspraak is tot 24 uur van te voren kosteloos daarna zal de afspraak in rekening worden gebracht.

Betalingen dienen direct na afspraak contant of per pin te worden voldaan.