Massagepraktijk Natural Sense

Voor een heerlijke ontspannings massage of een klachtgerichte massage, stoelmassage op het werk of in de klas

GESLOTEN VANAF 15 JULI TOT MEDIO NOVEMBER ivm herstel hernia
 

Massage voor kinderen!

Oefeningen die heerlijk zijn voor kinderen

Massage voor kinderen


Deze massage is geschikt voor alle kinderen maar met name voor kinderen die oa onrustig of druk zijn, niet of moeilijk kunnen ontspannen, slecht of moeilijk kunnen (in)slapen, hoofdpijn, buikklachten, concentratieproblemen, vermoeidheid, niet lekker in hun vel zitten, snel boos of verdrietig zijn. Ik neem alle tijd voor de kinderen omdat het onwennig kan zijn om door een "vreemde" gemasseerd te worden. Bij een afspraak is het belangrijk dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt. Duur

verhaal voor massage in de klas

Massage in de klas


Kinderen leren elkaar masseren op een veilige manier over de kleren heen. Hierdoor leren de kinderen elkaar waarderen. Aangetoond is dat kinderen elkaar minder pesten als zij klasgenootjes aanraken of te wel masseren.  Het leidt tot betere leerprestaties, concentratievermogen neemt toe, onrust in een klas neemt af. Respect naar elkaar neemt toe.

Ook is een mogelijkheid om bijvoorbeeld handen en voeten te masseren. Als de voeten gemasseerd worden gaan we eerst in een heerlijk voetbad!


Het hormoon oxytocine wordt aangemaakt door het masseren. De kinderen worden ontspannen  minder stress in het lichaamen krijgen veilig gevoel en meer zelfvertrouwen.

doordat dit gebeurd kunnen kinderen "nieuwe" informatie goed opnemen en zijn beter geconcentreerd waardoor het kind weer in balans komt. Ook het immuumsysteem versterkt.


Voor meer informatie  of voor een offerte kan het contactformulier ingevuld worden of een email worden gestuurd naar i[email protected]